Aanbod

Een selectie van boeken en e-books.

Gentle running

Gentle running

Gentle Running geldt in Duitsland en Oostenrijk als het best verkochte hardloopboek ooit. Gentle Running is de nieuwste trend voor hardlopen.

Het kado

Het kado

Er zijn weinig boeken waarvoor mensen teruggaan naar de boekhandel om te vragen of ze er misschien nog drie, of vijf of zelfs tien mogen kopen om cadeau te geven aan goede vrienden. Dit is zo’n boek.

Magisch door het leven

Magisch door het leven

William Whitecloud groeide op in Afrika en woont tegenwoordig in Australië. Hij is oprichter van Living from Greatness, een programma waarmee hij mensen coacht in vaak langdurig verband.

Het manifestatiewiel

Het manifestatiewiel

Al vele jaren maakt Alan Seale zelf gebruik van het indiaanse Lakota medicijnwiel om het krachtige effect ervan op zijn leven, carrière en relaties.

Intuïtief leven

Intuïtief leven

Het leven zit vol keuzes. Deze keuzes kunnen soms erg lastig zijn. Nadat je lang hebt nagedacht, er met diverse mensen over hebt gesproken en misschien lijstjes met voors en tegens hebt gemaakt, twijfel je misschien nog steeds.

Leren omgaan met emoties

Leren omgaan met emoties

Dit handzame boek bevat korte, thematische hoofdstukken, samenvattingen, voorbeelden en plezierige oefeningen. Duidelijk wordt hoe emoties verbonden zijn met levensgeluk.

Radicaal vergeven

Radicaal vergeven

Een radicaal nieuw perspectief op vergeven. Als ons iets wordt aangedaan, geeft dat pijn, verdriet, angst en vaak woede. Het is goed om dat te erkennen.

De Mozes code

De Mozes code

Aan de basis van De Mozes Code ligt zowel de functie als de beoefening van de Wet van Aantrekking. Deze Wet lijkt vooral te gaan over hoe je krijgt wat je wilt.

Vrijheid voor moderne mensen

Vrijheid voor moderne mensen

Waar komt vrijheid vandaan, wat betekent vrijheid in het dagelijks leven en voor de toekomst? De auteur woelt in de cultuur en de tijdgeest op zoek naar houvast bij de uitdagingen van het moderne leven.