Onze Auteurs

Michael Bernard Beckwith

Michael Bernard Beckwith richtte in 1986 het Agape International Spiritual Center op. Hij is ook medeoprichter van de Association for Global New Thought en  Season of Nonviolence.

Meer over Michael Bernard Beckwith

André Bek

André Bek is Fieldlab Manager bij het Trainingscentrum van de Marine. Hij groeide op in Ridderkerk, deed Atheneum en werd geselecteerd voor een officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine te Den Helder. Hij was onder andere werkzaam als sportinstructeur en fysiotherapeut.

Meer over André Bek

Dr. John Demartini

Dr. John Demartini richtte is een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gedrag. Zijn stelling is dat genialiteit vaak verscholen ligt onder de etiketten die de maatschappij ten onrechte op kinderen en volwassenen plakt.

Meer over John Demartini

Antoine Filissiadis

Antoine Filissiadis is geboren in Athene en groeide op in België. Hij woont tegenwoordig meestal op Cyprus, het eiland van Afrodite. Hij is schrijver, coach en trainer.

Meer over Antoine Filissiadis

Rudi de Graaf

Rudi de Graaf studeerde economie en geschiedenis. Hij woonde in verschillende landen en werkt nog altijd internationaal.

Meer over Rudi de Graaf

David Grabijn

David Grabijn studeerde psychologie aan de universiteit van Amsterdam. Hij werkte onder meer als redacteur, vertaler en ondernemer in de muziekindustrie. Tegenwoordig is hij schrijver en uitgever van boeken.

Meer over David Grabijn

Wim Kijne

Wim Kijne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarnaast zocht hij zijn eigen weg door zich te verdiepen in intuïtieve ontwikkeling en individuele therapie. Hij is ook opgeleid tot modern hypnotherapeut. Behalve therapie, geeft hij workshops, cursussen, supervisie en lezingen.

Meer over Wim Kijne

Wim Luijpers

Wim Luijpers is hardloopexpert en -trainer, opgeleid bij het American Feldenkrais Guild en het Institute for Human Movement in Californië. Hij is geboren in Nederland, groeide op in Nieuw-Zeeland, woonde afwisselend in Oostenrijk en Griekenland en tegenwoordig weer in Nieuw-Zeeland.

Meer over Wim Luijpers

 

Bärbel Mohr

Bärbel Mohr: succesvol auteur, ontwerper, producent, spreker en trainer. Ze heeft een opgeruimde inslag en ziet het leven vooral als iets dat mee kan zitten.

Meer over Bärbel Mohr

Alan Seale

Alan Seale is mentor, coach, inspirerend spreker, auteur, trainer en leraar. Hij is oprichter en leider van het Center for Transformational Presence.

Meer over Alan Seale.

Hal & Sidra Stone

Hal Stone (1927 – 2020) en Sidra Stone (1937-) werkten zo’n 35 jaar samen. Ze ware pioniers in het verkennen en ontwikkelen van nieuwe vormen van therapie en transformatie van mensen, relaties en organisaties. Zij stonden aan de wieg van wat bekend is geworden als de Voice Dialogue methode.

Meer over Hal en Sidra Stone

Colin Tipping

Colin Tipping (1941-2019) was de architect van wat erkend wordt als het krachtigste, fijnst afgestemde en best beproefde instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling: radicaal vergeven.

Meer over Colin Tipping

Denis du Trieux

Denis du Trieux werd vlak na de oorlog in Indonesië geboren. Hij ging daar naar school en vertrok in 1966 met zijn familie naar Nederland.

Meer over Denis du Trieux

James Twyman

James Twyman is bekend als ‘vredestroubadour’. Hij is vaak naar oorlogsgebieden gereisd om er voor vrede te bidden. Hij werd uitgenodigd door vredesorganisaties en zelfs door regeringsleiders.

Meer over James Twyman

William Whitecloud

William Whitecloud is geboren in Swaziland, in Afrika. Tot zijn achtste jaar was zijn wereld vol betovering. Dat veranderde toen hij naar een kostschool ging en werd klaargestoomd voor de gestructureerde wereld van werk en loopbaan.

Meer over William Whitecloud