Mijn superoplossing voor loopbaan-, relatie- en geldproblemen
William Whitecloud
ISBN 9789077556207
208 pagina’s

William Whitecloud groeide op in Afrika en woont tegenwoordig in Australië. Hij is oprichter van Living from Greatness, een programma waarmee hij mensen coacht in vaak langdurig verband. Hij is onder meer geïnspireerd door Robert Fritz (van De weg van de minste weerstand).

Magisch door het leven is een fascinerend verhaal dat moeilijk weg te leggen is en de lezer nog lang bijblijft. Het is een verhaal met de betovering van een sprookje, de spanning van een thriller en de lessen van een eerste klas managementboek.

Mark Vale probeert zich overeind te houden in de financiële wereld en in zijn gezin. Hij gaat terug naar de stad waar hij vroeger werkte. Daar neemt zijn leven een adembenemende wending. Een bijzondere les in golftechniek zet de toon voor een snelle reeks gebeurtenissen en ontmoetingen die hem steeds dichter bij zijn doel brengen. Hij komt in contact met een bijzondere handelaar op de beurs, zwoele serveersters in een trendy restaurant voor macho’s, een imponerende miljardair en anderen die hem op ontnuchterende, schokkende en overtuigende manieren leren vertrouwen op wat hij in zijn hart aanvoelt. Dat geeft hem uiteindelijk de kracht om magisch door het leven te gaan en zijn problemen aan te pakken.

In het boek opgenomen: de zeven magische geheimen.

‘Een buitengewoon boek, het opent je hart en is fantastisch om te lezen’. Brandon Bays, auteur van The Journey.

 

Meer over William Whitecloud