Uitgeverij Sommerlys

Verlicht je leven

Sommerlys betekent in het Scandinavisch ‘Zomerlicht’. We zaten niet zo lang geleden af en toe in een tuin buiten de stad en dan streek het licht prachtig tussen de bomen door over het water of over het gras. En soms als we geluk hadden scheerde er een ijsvogeltje over datzelfde water. Vandaar het logo.

Uitgeverij Sommerlys is je houvast in donkere tijden. We maken het leven lichter. Onze boeken kun je vasthouden. En ze kunnen jou vasthouden. Je aandacht naar zich toe trekken. Je kunt onze boeken meenemen, in je gedachten, onder je arm, naar bed, naar een verjaardag, op je reis door het leven.

Sommerlys is er voor zoekers en vinders. Wie geluk of inzicht zoekt, heeft meer kans bij zomerlicht. En vinders? Vinden kan even opwindend zijn als zoeken, aankomen even leuk als reizen, stilhouden even gezond als bewegen. Ook voor het vinden van inzicht en geluk zit je goed bij Sommerlys.

Uitgeverij Sommerlys is in de zomer van 2020 opgericht. Het is onze ambitie om concepten en ideeën om te zetten in concrete dingen. Dat kunnen papieren boeken zijn, maar nadrukkelijk ook e-boeken, luisterboeken (het oor wil ook wat!), podcasts, themacursussen, video’s, voorstellingen en eigenlijk alles wat in het verlengde van die concepten en ideeën ligt.

Omdat we nog maar pas bestaan en omdat we niet kunnen toveren lenen we voor deze website een paar boektitels van bevriende uitgevers zodat we onze site alvast een begin van een toekomst kunnen geven.

Team Sommerlys

Thom, Jill en David